REDAN HALVTID

Jag kan inte förstå hur fort tiden går. Vi har sedan i söndags adventsljusstakar i fönstrena här hemma och idag satte de upp jättegranen i skolmatsalen. Hur kan det vara jul redan? Förövrigt märkte jag alldeles nyss att det är exakt en månad kvar till julafton och jag har ännu inte ägnat en enda tanke åt julklappar. 

Förresten så har halva gymnasietiden redan gått. Tiden har passerat sjukt fort och jag har en känsla av att den bara kommer gå fortare och fortare, då den här terminen fullkomligt flugit fram! Det är skönt, samtidigt som det är lite sorgligt. Skolan är en väldigt trygghet och jag har absolut inte den blekaste aning om vad jag vill göra efter gymnasiet och jag tvivlar på att jag kommer ha fler drömmar när studenten väl kommer.

MR MAYER

Nu ska jag dammsuga med John Mayer i hörlurarna.

TEA JUNKIE

Har kommit på att pepparmynta måste vara en av de godaste tesorterna. Känner själv att det är lite otippat! Låter inte alltför gott, men det är det. Får definitivt en plats bland övriga favoriter (exempelvis citron, peach/mango & english breakfast).

Te är verkligen underbart, lätt en av världens bästa drycker. Min vän Johannes tycker dock att kaffe är bättre. Jag kan hålla med om att det är bra, men det är ju så mycket omständigare att tillaga! Därför orkar jag aldrig göra det hemma (tvivlar på att jag ens kan hantera kaffekokaren), vilket gör att te blir bättre. Även om det, för att citera J, är omanligt.
Jag hoppas verkligen att jag kan överleva att mitt tedrickande drar ner min annars så framstående manlighet en smula.

(Dock kan jag inte hålla med om att kaffe skulle vara manligare. Kaffekärringar har man hört talas om, men kaffegubbar?)

HÖJDEN AV SMIDIGHET

Skulle gå ner till bussen idag och lyckades naturligtvis halka i backen! Halkade bakåt, men av någon anledning landade jag på knäna och gjorde en elegant rullning en bit nerför backen. Sved lite, men jag kunde inte låta bli att skratta högt åt mig själv, tur att ingen såg mig! ;)

LIKHET

Samlevnadsdag i skolan idag. Det var väl.. intressant. Dagens höjdpunkt var antagligen när Karin under lunchen, pga skrattanfall, blev en mänskling fontän och sprutade mjölk all over Anton och Linnéa!

Övade på sångläxan innan, "As you are" av Nils Lindberg (?). Får aldrig till den bra! M kommer antagligen se mig som ett hopplöst fall och gråta en skvätt när hon hör mig imorgon.

Jag och lillasyster.
Är det bara jag, eller är Astrid ganska lik mig som liten?
Största skillnaden är väl hår- och ögonfärg.

MATTEPROV

Matteprov B-prov idag, gick bra! Fick 26/27, så jag är glad :) Nu väntar jag på att House ska börja (och sluta) så jag kan sova sedan, är väldigt trött.

Såg nyss Heroes på internet (avsnitt 9 säsong 4, alltså det som visas i USA) och jag måste säga att det är sjukt bra. Verkligen underbart, too bad att avsnitten inte är längre!

MÄSTAREN AV I-LANDSPROBLEM

Dagens i-landsproblem:

Jag har fett hår, men anser att det inte är lönt att duscha vid den här tiden på dygnet. Dock kommer jag inte duscha förrän imorgonkväll för att jag ska slippa duscha på tisdag morgon då det är skola. Detta betyder att jag kommer behöva genomlida morgondagen med väldigt ofräscht hår!
Kände bara att jag var tvungen att dela detta viktiga problem med världen.

***

Har förresten börjat lyssna på John Mayer igen. Han är skön han.

PB-DAGEN

Engelskaprov idag, hade inte övat någonting, men tror det gick bra ändå. Efter det var vi lediga till kl. 14.30 då det var genrep inför morgondagen. Det gick bra, tror att stråkarna lät bättre än de gjort innan! Inte för att jag lyssnade alltför noga på dem dock, jag måste ju koncentrera mig på mitt (är inte precis någon van trummis..) ;) Men det blir roligt att spela imorgon!
ES2 spelar mellan 10.35-11.10 i Brahesalen, kom och titta ;)
Sedan är det öppen luciaövning i Pelarsalen vid 12.00, men det är kanske inte lika roligt att se på, haha.

***

Köpte Kents nya album Röd idag. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det, det är lite halvkonstigt. Absolut inte det bästa de gjort!

SJUNKANDE KVALITET

Jag känner mig dålig. Jag vet inte varför, men jag har känt så ett tag. Nu menar jag inte att jag känner mig sjuk (förutom att jag mår illa väääldigt ofta & har ingen aning varför, haha), utan det känns som om jag inte är bra på någonting. T.ex. så har jag förr varit bra på engelska och haft lätt på lektionerna. Nu känns det helt plötsligt som om jag inte kan någonting, trots att jag inte har problem på lektionerna! Har ingen aning om varför, haha.
Dessutom har jag förut tyckt att jag sjunger ganska bra. Inte bättre än nån annan, men ändå hyfsat bra liksom! Men nu den senaste tiden har jag tyckt att det låter förjävligt varje gång jag tar en ton. I princip. Rösten låter inte bra och det känns som om sångtekniken bara blir sämre och sämre. 

Ganska deprimerande inlägg, men jag var bara tvungen att skriva det, haha!

STRESS

Hinner inte med något denna veckan, är konstant stressad! Men trots mitt stressande känns det som om jag inte får någonting gjort.

Jag vill bara ha helg.

091101

Hur kan lovet redan vara slut? Jag har gjort pinsamt lite och flera av dagarna har passerat olidligt långsamt, men ändå har hela veckan gått sjukt fort!

Idag har jag övat på sång/kör/scenisk/lucialäxor, gitarrläxor och trummor. Hoppas verkligen att vi får spela på PB-dagen på lördag, skulle vara sjukt roligt! Och nervöst, med tanke på att jag aldrig spelat trummor förr ;)
Men jag förstår inte varför jag erbjöd mig att spela trummor på ensemblen? Kommer förstöra allting haha!

Gemuläxan tills på torsdag = min död. Orkar inte ens försöka. Jag kommer gråta av lycka när Gemu A är slut.

Nu ska jag försöka njuta ordentligt av lovets sista dag, men vet inte riktigt hur? Se på vänner och dricka te känns dock som en bra början :)
RSS 2.0