VOY A IR A BANKERYD

Varför är det så jobbigt att vänta på att man ska åka iväg någonstans? Man vet att man har en viss tid innan man ska ge sig av och även om man inte har någonting att göra under den tiden så blir man stressad. Åtminstone blir jag det. Nu har jag t.ex. ungefär fyrtio minuter innan bussen in till stan går. Där ska jag träffa Emma & Jens och ikväll/inatt blir det bl.a filmmaraton i Bankeryd. Även om jag vet att jag är klar, jag har gjort mig iordning och packat allt jag behöver för att sova en natt hos Emma (man skulle kunna tro att det inte borde gå åt så mycket plats åt den packningen, men min väska är proppfull. Och det är ingen liten väska), så är jag stressad! Känns som om jag i sista stund kommer komma på att jag glömt diverse viktiga saker. Detta är inte bra för mitt psyke, haha! 

Men å andra sidan klarar jag mig antagligen utan dessa eventuellt glömda saker. Bara det att livet kanske skulle bli lite roligare med dem.

***

Förresten så är jag småtjurig på facebook. Kunde inte logga in på hela dagen igår och det funkar fortfarande inte. "Underhåll på webbplatsen, sidan du försöker inte nå är inte tillgänglig för tillfället. Försök igen senare."
Dagens I-landsproblem.

CHOKLAD I BRIST PÅ AKTIVITET

Har sedan någon gång runt fyra igår varit extremt uttråkad och jag har ännu inte kommit på något jag kan göra åt det! Väldigt frustrerande. Nyss gjorde jag varm choklad för att jag inte hade något annat för mig och för att jag var sugen på något i chokladväg. Mår dock lite illa nu (trots att jag inte ens drack hela).

chocolate

Är dock fortfarande lika uttråkad. Tips på saker att göra, tack!

091027

Gjorde köttfärssås med min syster och självklart lyckades jag under tiden få röd sås över större delen av min vit- och rosarandiga tröja.

KLASSFEST

Klassfest igår. Lite lagom sliten idag.


ULLARED

Ullared idag! Vaknade tjugo över fyra, åkte hemifrån vid halv sex. Jag sover helst till tolv eller liknande på helgerna, så det var verkligen onaturligt & nästan outhärdligt tidigt! Men det var ändå tur att vi åkte vid den tiden.

Vi kom fram vid kvart i åtta ungefär och fick då stå en liten stund i kö innan vi kom in. Vi handlade och vid elva-tolv åt vi lunch. Jag är så glad att man fick en stämpel för att kunna gå in snabbt sedan igen, för vid den tiden var kön sjukt lång! Den ringlade sig igenom parken som är där och fortsatte långt upp på parkeringen.
Jag hade dött om jag efter att ha åkt bil i ett par timmar kommit fram och sett det.

Det var alltså trångt som vanligt och alla tusen kundvagnar stod i princip still, så det var sjukt svårt att ta sig fram. Jag köpte inte så mycket, men hittade en del smågrejer jag behövde, så det var bra. Förra gången jag var där köpte jag mina allra första mjukisbyxor (!), men jag använde dem aldrig för de var så obekväma. Idag köpte jag ett par nya och jag älskar dem! Så nu kommer jag inte gå runt i mina gamla, slitna Frank Dandy-långkalsonger mer, haha (;


Blev lite sur innan. Skulle skriva ut den här bilden för att ha ovanför mitt
skrivbord, men en av de svarta bläckpatronerna var tom så bilden blev
liiite randig och rosa. Men den får väl duga sålänge.

091023

Så var den första och enda praoveckan över. Skönt! För en stund sedan kom jag på att detta antagligen var mitt livs sista prao. Känns lite konstigt, men samtidigt bra med tanke på att jag aldrig riktigt kunnat uppskatta just den delen av skolan. Det är inte alltför roligt att hänga efter människor på en arbetsplats och titt som tätt fråga vad man ska göra härnäst, det är lätt att känna sig överflödig.

Ikväll har jag planerat att gå och lägga mig hyfsat tidigt (helst strax efter tio) eftersom jag, syster, mamma och mormor ska till Ullared imorgon. Mamma och mormor vill att vi ska vara där när det öppnar vid sju (!), vilket betyder att vi ska åka halv sex (!!), vilket i sin tur betyder att alarmet på min mobil står på 4.20 (!!!).
Kommer dock antagligen bli att jag lägger mig någon gång runt halv tolv eller liknande, för av någon anledning kommer man ju alltid på massa saker man måste göra precis innan man ska sova..

091021

Sitter hos farmor & farfar, har firat farmor som fyller 63 idag, grattis!

Idag fick jag på praktiken uppdraget att lämna bilder till Expert, på andra sidan gatan. När jag kom tillbaka sa en av de som jobbar att de kanske inte skulle skickat mig dit, de var oroliga att jag inte skulle komma tillbaka. De trodde att de skulle kidnappa mig, haha! Är inte säker på att jag förstår precis hur hon tänkte, men jag vet att den snygga killen på Expert gärna hade fått kidnappa mig om han ville.. ;) 

Gjorde även misstaget att ta på mig ett par klackskor idag. De är inte så höga (kanske 5 cm eller något?) och jag brukar ha dem hela skoldagar, så jag trodde att jag skulle kunna ha dem under dagen utan att behöva lida alltför stora smärtor. Dock tänkte jag inte på att jag på praon står större delen av dagarna, medan jag i skolan i princip endast går till och från lektionerna. Fram tills klockan var ungefär två var det inga problem. Men sedan fick jag plötsligt väldigt ont i fötterna.. När jag strax efter fyra gick från busshållplatsen till farmor & farfars lägenhet kändes det som att jag aldrig kom fram, varje steg var ren tortyr. Mina stackars fötter är fortfarande ömma.
Men, vill man vara fin får man lida pin! ;)

UNDERLIG DRÖM

Jag drömde en konstig dröm inatt. Kommer dock bara ihåg en liten del av den, vilket antagligen betyder att det var den konstigaste delen (vilket jag verkligen hoppas att det var, haha).

Jag vet inte i vilket sammanhang detta hände eller så, men denna lilla del jag kommer ihåg utspelade sig i ett litet rum med vitt golv och gråa väggar. Det enda som hände var att jag stod och kollade på en fisk som låg på marken, jag tror att den var död. Helt plötsligt sprack fiskens mage upp och ut rann någon sörja med diverse saker, ex. varmkorvar och snäckskal, och det luktade starkt av hav. Dock ingen behaglig sommardoft, det var snarare en kväljande stank av tång och fisk. Jag kunde inte sluta stirra på denna bisarra blandning på golvet och plötsligt öppnades även fiskens huvud. Dock verkade den inte ha någon hjärna, istället fanns där en ihopringlad ål som krälade runt på golvet när den blivit fri.

Jag minns att jag mådde illa i drömmen och att jag fortfarande gjorde det när jag vaknade (föga förvånande). Efter ett tag släppte illamåendet, men när jag stod på min prao och skannade in bilder som någon skulle ha till en fotoalmanacka kom det tillbaka. Jag blev kallsvettig & yr och var säker på att jag skulle spy, men som tur var slapp jag det!

Nu ska jag ta en dusch och sedan antagligen se sjätte (tror jag?) avsnittet av Heroes säsong 4. Ser det på internet med tanke på att den säsongen inte visas i Sverige än. Funderade igår på om det är lagligt, men det borde det väl vara? Jag laddar ju inte ned, så jag tror inte att jag gör något olagligt, dock är kanske de som lagt upp videorna inte helt laglydiga..?

091019

Ny blogg. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på den med.
RSS 2.0