ADERTON

Idag fyller jag 18! :) Dagen har varit bra hittills, blev gratulerad av familjen imorse och sedan av vänner i skolan. Kände mig dock smått handikappad när jag spelade bas på ensemblen, är ingen basist så det var kanske inte väldigt klokt av mig att välja att spela bas just i soulgruppen där det är ganska basbaserade låtar, haha. Tur att det är kul iallafall ;)

Efter skolan gick jag till banken för att sätta in födelsedagspengar (är rik nu, haha underbart!) samt fixa VISA och internetbank. Man känner sig genast lite mer vuxen när man kan betala räkningar själv ;)
Efter det fikade jag med Johanna och Emma, mycket trevligt :) Var dock smått skeptisk till geléslemmet på min cheesecake.. 

Jag känner verkligen inte för att gå på dansen idag, åka in till stan igen för att gå massa diagonaler i en timme liksom. Man tycker att jag skulle kunna hoppa över det idag (är ju ändå min födelsedag), men jag har redan missat så många lektioner pga att jag varit sjuk och så. Jag får helt enkelt se till att dra mig dit ändå!

JOBB

Ringde precis till chefen på mitt förra sommarjobb (ett dagis) för att höra om det fanns något jobb för mig iår. Jag hade väntat mig att höra att det inte fanns, så jag blev förvånad när hon redan hade räknat med mig! Hon hade till och med räknat med mig mer än vad jag räknat med jobb, hon trodde att jag skulle jobba även i slutet av sommaren då jag inte kan, har bl.a. planerat att åka till Gotland med vänner iår igen :)

Jag är som många vet en väldigt lat person och skulle gärna vara ledig hela sommaren om jag hade pengar! Men det känns ändå väldigt bra att jag nu jobbar de första 5 veckorna, nu behöver jag inte tänka att jag måste snåla med de pengar jag har nu :D

FINALLY

Åh äntligen, satte mig för att försöka börja skriva på religionen för lite mer än två timmar sedan och jag blev precis klar med hela uppsatsen! Kan tänka mig att det kan ha varit för att jag innan jag började skriva tröstade mig med lite Ben&Jerry's i förebyggande syfte :) Så nu är den inlämnad och jag tänker aldrig mer ha något med den att göra. Förutom den muntliga redovisningen av den nästa vecka då, fan.

TOLV STOLPAR I SIDLED

Igår firade vi mormors bror som fyllde 60 genom att låta honom bjuda oss och kusinerna på dyr middag på Ullinge. Väldigt generöst av oss tycker jag, men vi gav honom faktiskt en platt-tv :) Den har vi sagt att han ska ha i stugan, där vi förövrigt spenderar mycket tid på somrarna. Fint att vi själva kommer få ut minst lika mycket som han av presenten, haha. Jag tyckte dock det var lite roligt att jag på restauranten kunde dela en vinflaska med jubilaren och min morbror utan att de bad att få se leg! Jag menar, det är ju ändå en vecka kvar tills jag blir arton ;)

Idag har jag jobbat, cyklade dit och hem för första gången iår! :) Underbart att det äntligen är vår. Dock är det mindre trevligt att jag fortfarande inte har skrivit religionsuppsatsen (som blev framflyttad en vecka) och jag känner att jag antagligen inte kommer få något gjort idag.. Effektivitet, hej!

***
Rubriken har förövrigt ingenting att göra med texten, herr Johannes Glans fick äran att bestämma den. Jag tycker den var fin alltså.

FEST

I fredags var det fest hos Jens i mariebo! Blev en väldigt trevlig kväll med prat, dans och promenader ;) Det kändes dock inte lika roligt igår när jag skulle jobba.. Jag har mått bättre om man säger så.

Just nu sitter jag här med panik, har inte börjat skriva religionsuppsatsen (ska vara inne på onsdag) och jag har inte heller börjat med min muntliga recension till engelskan imorgon.. :O Jag vill inte.

 


Hittade en väldigt snygg bild på mig från en gemulektion
(vilket förövrigt är min stora skräck varje vecka). 
Gillar hörlurarna alltså! ;)

DRÖMMA GÅR JU ALLTID

Jag vill kunna dansa och spela teater. Dessutom vill jag kunna sjunga som Helen Sjöholm och bli musikalartist. Hej och hå.

PÅSKLOV

Var väldigt trevligt igår hos Emma med Jens och Johanna :) Film, prat och mycket skratt!

Nu har jag precis sett "P.S. I love you", lånade den av Johanna (mest för att Gerard Butler är med) ;) Har aldrig förstått innan varför alla tycker om honom så mycket, men har nu upptäckt att han faktiskt är väldigt sexig, haha. Jag har sett filmen en gång förut, men tyckte då den var sådär. Den var dock bättre andra gången! Jag grät väldigt mycket och jag brukar inte ha lätt för att gråta.

Just nu sitter jag och är lite smått skräckslagen. Är ensam hemma och Astrids leksaksbondgård får med jämna mellanrum något slags spel och börjar låta (mest gnägga) utan att någon trycker på den! Rädda mig.
RSS 2.0