TEKNISKA PROBLEM

Roligt att det är fel på nya datorn. Verkligen kul, skrattar jättemycket. Är problem med ljudet, det sprakar och hackar typ. Hm. Blir till att returnera den och förhoppningsvis få en ny tillbaka..

CHRISTMAS -10Så var julen redan över! Förstår inte hur fort det gått. Jag hann knappt fatta att det var jul under själva firandet. Men det var mysigt iallafall och nu ska jag njuta av resten av julledigheten! Och det är verkligen fint att ha en bärbar dator och kunna se på film i sitt eget rum ;D


Årets bild. Klart slut.

DAGEN FÖRE DOPPAREDAGEN

Om trekvart är det julafton igen. Hur kan det gå så fort? Känns som det var alldeles nyss jag satt och skrev om förra årets jul! Men mysigt är det iallafall :)

Imorgon åker vi till mormor på morgonen, firar jul där (med mammas sida av släkten) och sover över. Sedan åker vi på juldagen ut till mina kusiner i Bankeryd där vi firar jul en gång till (med pappas sida av släkten) :)
 
GOD JUL!

JULLOV

Så har jag nu upplevt min sista julavslutning, idag påbörjades mitt allra sista jullov. Känns så gudomligt skönt att äntligen vara ledig, men samtidigt är det lite dumt att det går så fort! Själva dagarna och veckorna känns långsamma, men sen står man plötsligt där och sjunger för att fira att skolan gör ett litet uppehåll ännu en gång. Nu är det bara en enda termin kvar, sedan tar det slut. Det känns bra samtidigt som en del av mig gärna skulle ha kvar tryggheten skolan ger ett tag till ;)
Men men, ännu är det ju inte slut! Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten innan allt drar igång igen :)
 
 
När jag kom hem såg jag förövrigt att jag vunnit ett presentkort på 500 kr på smartasaker.se! Hade tydligen varit med och tävlat i någon julkalender på internet. Frågan är nu bara vad jag skulle vilja köpa därifrån, haha.

SNART JUL

Idag beställde jag den laptop som mina föräldrar skall få äran att ge mig i julklapp (eller halva åtminstone, får betala lite själv). Känns bra, skönare att ha en bärbar än en stationär dator. Hoppas att den hinner levereras innan fredag!

Har idag pluggat lite samhäll, har prov imorgon. Man tycker ju annars att sista veckan borde vara fri.. Ska tydligen sjunga på avslutningen med! Det blir nog roligt iofs, men lite nervöst.. Har inte sjungit på någon avslutning eller liknande sedan högstadiet.

Gjorde även ett sluttest i körteori alldeles nyss, blev godkänd (62/70). Känns bra! Hade inte pluggat på 1-2 veckor, men gick ju ändå. Nu gäller det bara att övertyga min lärare att jag är redo för uppkörningen.. ;D
RSS 2.0