FIRST DAY AT WORK

Första dagen på jobbet idag. Det gick bra, bättre än jag förväntat mig ;) Känns väl inte jätteroligt att jag ska vara där i fem veckor nu, men det kunde varit värre. Hellre detta än inget! Bara vädret blir bättre (dvs. inget regn) så blir det bra :)

DAMN COLD

Jag har gått och blivit superförkyld! En sån där jobbig förkylning när man inte kan andas och knappt orkar sitta upp. Känns sådär, med tanke på att jag börjar jobba imorgon...

HEJDÅ ÅRSKURS TVÅ

Sommaravslutning idag, kan inte fatta att jag redan gått två år på PB! Helt sjukt, bara ett år kvar nu. Det är ju skönt, men samtidigt framkallar det en del ångest och panik ;) Men det ska man inte tänka på nu, nu är det sommar! Dock har jag inte lov förrän vecka 29, ska jobba på dagis först. Känns väl sådär, men pengar är alltid välkommet ;)

Förövrigt höll en vattenkastanj på att bli min död förut. Satt i godan ro och åt kinamat med familjen, mormor, farmor & farfar när jag kände att något satt fast i min hals och det försvann inte hur mycket vatten jag än drack. Fick dock inte panik för jag kunde fortfarande andas litegrand, men mamma och mormor hann bli smått hysteriska ;) Men efter att pappa gjort Heimlich manöver kunde middagen fortsätta som vanligt, haha!

HELG I GÖTEBORG

Lördagen spenderades först på stan med Cornelia och när klockan var strax innan fyra stressade vi tillbaka till hotellet där vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Vid tjugo i fem var vi framme vid Ullevi där Green Day skulle spela :) När jag gick i sexan-sjuan var jag ett galet Green Day-fan och även om jag inte är obsessed längre så är de fortfarande bra. Hade det inte varit för dem hade jag kanske aldrig börjat spela gitarr eller varit intresserad av musik på samma sätt, jag hade kanske fortsatt att mest lyssna på rix fm ;) Men iallafall, när vi anlänt till Ullevi började vi leta efter rätt kö. Efter en stund såg vi en stor skylt där det stod "Planen" och framför den stod en gigantisk folkmassa, ingen kö, bara en stor klump av människor. Tydligen var detta kön. Ungefär en timme senare var vi inne och trots att vi kommit ganska sent fick vi väldigt bra platser långt fram och ju senare det blev desto närmre kom vi ;) Som alltid var konserten väldigt bra, men redan innan vi kommit ut från arenan kändes det som att det aldrig hänt. Som vanligt.

Igår gick familjen på Liseberg hela dagen, vilket också var roligt ;) Första gången Astrid var där och hon tyckte nog att det var roligt, trots att vissa saker var lite läskiga. Till exempel berg&dalbanan för barn (vilket jag inte är förvånad över, hon är ju bara två år!) och dessutom vågade hon inte sitta på en häst i ponnykarusellen, rädd för att ramla ner :)

NYTATUERAD

Idag var det äntligen dags att göra tatueringen! Det tog ett bra tag innan skissen var klar och allt, så Johanna hann inte vara med och se min reaktion när han började tatuera ;) När han frågade "Är du redo?" fick jag lite småpanik för första gången, hur kan man vara redo för det? Jag svarade ändå ja och klamrade mig fast i stolen, utan den minsta aning om hur det skulle kännas några sekunder senare. Dock var det inte alls farligt, var ungefär så smärtsamt som jag väntat mig och med tanke på att jag inte varit nervös innan så trodde jag inte att det skulle åsamka mig alltför stora plågor. Visst, det gjorde ont, men inte olidligt. Värst var väl när han lade i färgen, men inte heller då kände jag mig tvungen att skrika i protest. En annan tatuerare var förvånad över att jag inte gav ifrån mig ett enda litet knyst av klagan ("man hör alltid lite gnäll från alla")och jag tyckte att 1,5 h passerade väldigt fort.

Texten till denna melodi är "The shadow proves the sunshine".
Jag gillar de orden men jag ville inte ha bokstäverna,
så jag valde att skriva tonerna istället :)

TISDAG

Idag blev jag glad! Jag fick veta att jag får mvg i matematik B utan att behöva göra ett extraprov :) Dessutom fick jag nu beställa en ny tatueringstid, så på torsdag smäller det! Jag blir dock tvungen att ta med en ny skiss, för jag ska inte ha samma person som det var tänkt från början. Som jag skrivit tidigare så blev han sjuk (eller något..) den dagen jag skulle tatuerat mig. Jag hörde av mig till dem ett par gånger, men han var borta hela förra veckan. Idag ringde jag igen och tydligen är han fortfarande inte tillbaka och ingen vet när han kommer. Han hade tydligen inte gått att få tag på! Men jag vill få tatueringen gjord denna veckan, så jag fick boka tid hos en gästtatuerare som tydligen ska vara duktig. Känns sjukt bra att det äntligen blir av! Nu blir det till att skissa lite.
RSS 2.0