ENSEMBLEKONSERT

Igår var det dags för den (ur min synpunkt) fruktade konserten med vokalensemblen! Dagen präglades av stress och oro, men konserten gick faktiskt bra :) Det var en del saker som kunde varit bättre (t.ex ett par falska toner från mitt håll), men det gick inte så dåligt som jag hade väntat mig ändå, så det känns skönt! Folk verkade ha uppskattat det, vilket alltid är kul :D
Jag har dock fortfarande sjukt ont i min mage. Det började precis innan lunchen igår, vid halv elva typ. Sedan höll det i sig hela dagen, med växlande styrka haha. Känns som en kniv rakt in i högra sidan av magen, ungefär där revbenen slutar. Kunde knappt sova inatt, vaknade hela tiden på grund av detta! Varken värmekudde eller värktabletter hjälper.
Jag antar att det är stressrelaterat, men man tycker ju att det då borde försvinna samtidigt som orosmomenten?
 
Förövrigt är tisdagar otroligt sköna, åker in till skolan till tre, då min enda lektion börjar. Kan sova hur länge jag vill ;D Har körlektion idag med, vid halv sex. Känns verkligen som jag valt rätt tidpunkt att skaffa körkort, när det är tonvis med snö och nattsvart vid fyra..

PRECIS SOM FETTOFREDAGEN

Såg på tv med syster, som undrade vad "judgement day" betydde. Jag svarade "domedagen", varpå hon såg smått förvirrad ut.
Jag: "Ja, jordens undergång typ."
Syster: "Men va, domedagen är ju som fettofredagen och det där."
Jag dör av skratt samt funderar på när fettofredagen infaller.
Syster (bestämt): "Vadå, domedagen är ju varje år!"
 
Jag och min smarta syster för ett antal år sedan.

BOKAT BALKLÄNNING

Redovisning, check. KuHi-prov, check.
Övning med kören inför morgondagens PB-dag, check.
Harry Potter & the deathly hallows med syster, check.
Provning samt bokning av balklänning, CHECK!
 
Jag gick med min syster till "balaffären", utan större förväntningar. Trodde inte att jag någonsin skulle kunna hitta en klänning som passade mig bra! När vi kom dit kände jag mig extremt malplacerad, den sortens kläder brukar inte precis vara min grej. Har aldrig varit speciellt prinsessig av mig ;) Men med hjälp av expediterna lyckades jag både hitta och boka klänning på ungefär en timme! Väldigt mycket beslutsångest, men det känns väldigt bra nu :)
 
Alla klänningar jag valde mellan hade ungefär samma färg, åt det vinröda hållet. Jag tycker min känns som en typisk balklänning, lite utstående kjol och allt, trodde aldrig att jag skulle ha på mig något sådant haha. Och verkligen inte att jag skulle betala 2300:- för det.. Men, är det bal så är det! ;D

MOTGÅNGAR

Kom hem vid tre, har sedan dess försökt plugga. Måste plugga kuHi inför morgondagens prov och även skriva om min del av gruppredovisningen vi ska ha imorgon i arbetsmiljö och säkerhet. Det har väl gått sådär. Är nu fyra timmar sedan jag kom hem och hittills har jag endast lyckats åstadkomma en hyfsad omskrivning av min redovisningsdel. Och då måste jag göra stödord och öva på det med.

Istället har jag ätit, kollat på Pippi Långstrump med Astrid (det enda hon vill göra nuförtiden) samt spelat online-alfapet med en främling på min telefon. Effektivitet, hej!

SJUTTONDE NOVEMBER

Jag kom precis på att jag inte uppdaterat bloggen på sjukt länge! Jag orkar inte göra världens inlägg nu heller, det har hänt saker sedan sist och livet fortsätter att rulla på. Skolan dödar mig just nu, men det är väl bara att försöka bita ihop.
RSS 2.0