KALAS OCH SUSHI

Idag ska Astrid ha barnkalas här. Det blir spännande att ha 6-7 vilda treåringar i samma hus där en enda oftast är tillräckligt för att man ska tro att helvetet brutit lös! ;) Men men, jag har inte tänkt vara involverad i denna tillställning, jag ska istället försöka mig på att plugga.. Vilket antagligen hade varit svårt i vanliga fall, även utan massa barn som springer omkring! Lycka till. 

Igårkväll lagade jag och min fader sushi till oss själva och mamma (övriga ville inte ha..)! Dock var ingen av oss särskilt sugen på sjögräs, så mamma hade istället inhandlat rispapper som man har till vårrullar :) Fungerade minst lika bra!


INSPELNING

Nu har jag och Johanna spelat in vår låt till projektarbetet :) Äntligen! Blev ganska missnöjd med resultatet, men bryr mig inte jättemycket. Det får vara som det är!

Köpte förövrigt gymkort igår. Gatt!

WALKING

Lovet är slut och jag har fortfarande inte öppnat skolböckerna, vilket jag lovat mig själv att jag skulle göra. Åtminstone en gång. Men känner mig iallafall lite duktig nu för jag kom precis in från en 1,5 h racerpromenad! :) Gick till och med själv, på grund av att syster svek när hon efter tio minuter upptäckte att jag tänkte gå långt..

TRE OCH SÅ

Väntar på att släkten skall anlända! Astrid fyllde 3 igår, så idag blir det firande till hennes ära :)

SHATTER

Idag var det tänkt att jag skulle vara barnvakt åt Astrid, men så blev inte fallet. På grund av eventuell maginfluensa var mamma hemma med henne istället.. Mysigt. Dock verkar hon redan må bättre, som tur är!

Istället tog jag och bror bilen in till stan för att köpa present till Astrid som fyller tre år på fredag :) Blev en blå dammsugare! Spännande liksom. Köpte även lite smågrejer till mig själv (ville egentligen shoppa loss, men har inte så mycket pengar så jag brydde mig inte ens om att titta ordentligt), bland annat detta svarta shatter-lack! Gillar det, går väldigt snabbt och enkelt och naglarna ser genast lite roligare ut :)

  
OPI - black shatter
150:-

BURLESQUE

Kom precis hem från att ha sett "Burlesque" med Emma :) Själva filmen var väl helt okej, men har sett bättre..
Dock gjorde min man (Cam Gigandet) filmen helt klart sevärd! ;)

LILLÖRDAG

Gaaah, jag är så skoltrött! Borde verkligen plugga nu, men jag orkar inte. Blir istället att dra till Bongo för lite mitt-i-veckan-chill :D
Vilket till min förvåning sker under uppmuntran från min kära moder: "Plugga har du gjort förr och man är ju bara ung en gång i livet".
 
Upp 5.50 imorgon känns dock väldigt mysigt när man antagligen kommer hem runt 1 inatt och vill duscha, haha!
RSS 2.0