IF I GO, I'M GOING

Såg precis ett nytt avsnitt av Californication och soundtracket i slutet fångade mitt intresse. Har nog hittat ett nytt tillskott till mina favoriter för stunder då man är på humör för soft musik, i Gregory Alan Isakov.

Gregory Alan Isakov – If I Go, I'm Goin

BONGO AND SUCH

Fin kväll igår! Förfest hos Jens, sen drog vi till Bongo. Väldigt trevligt med mycket folk och så. Mot slutet av kvällen tittade jag och Johanna in på en killes 20-årsfest, men blev inte kvar länge. Var inte så mycket drag, folk satt på sina stolar i princip. En kvart där kändes ganska långt. Men innan dess hade allt varit lyckat, så det var en bra kväll! :)

 

Om någon timme tar jag bilen och åker ut till Habo, mys med tjejerna hos Klara ikväll :)

HELLO

Körprov idag, gick kanske bra. Den inövade låten funkade, var lite osäker på någon startton bara. A vista-delen var lite knepigare, gick åt skogen första gången, dock lite bättre på andra försöket :D

Tog sedan en simtur med Emma på Rosenlundsbadet efter skolan, fint!

CLOTHES AND CHOCOLATE

Igår blev det en två timmars spontantripp till A6 på kvällen, inhandlade lite nödvändigheter samt en orange-brun tröja och ett par svarta manchestershorts. Lillebror följde med, trots mina upprepade varningar. Jag sa åt honom att det nog inte skulle vara så roligt för honom att gå där och kolla efter kläder åt mig, men han ville hänga på ändå. Klart han fick det då, men efter sisådär en timme såg jag på honom att han hade tröttnat ordentligt, trots att han vägrade erkänna det ;) Men vad kan man vänta sig av en 11-årig pojke? Tror att han egentligen bara ville följa med när jag körde bilen, haha. Så himla skönt att ha körkort och bara kunna åka iväg sådär när man vill!Imorse skjutsade jag min moder till jobbet vid 7, så att jag sedan skulle få ta bilen. Vid tio åkte jag till Johanna, där vi jobbade på vårt projektarbete och åt lunch. Sedan blev det A6 idag igen en kort stund för jag skulle köpa ett par skor (de på bilden) och Johanna billigt smink, haha ;D Jag åkte sedan med i bilen på Johannas körlektion, sedan lååång mattelektion innan hemfärd :)

Väl hemma blev både jag och mamma sjukligt sugna på marabous "mörka" choklad och jag såg det då som min plikt att införskaffa sådan samt lite yoghurt :D For till Konsum bara för att upptäcka att just den sorten vi ville ha inte fanns där! Efter noga övervägande satte jag mig då i bilen igen och åkte ned till ICA istället, för att rädda dagen. Det var så värt det.

NIGHT OUT

Trevlig kväll på Bongo igår, även om den tog slut relativt fort ;) Sen är det ju ganska mystiskt att träffa lärare ute. Han tyckte kanske också det kändes lite olustigt att behöva umgås med sina elever på krogen, haha.

ADDICTED

Jag har sagt det förr, men det tål att sägas igen. Jag är beroende av te. Dricker det varje morgon och kväll samt ytterligare cirka 1-4 koppar under dagen, beroende på rådande omständigheter. Just nu sitter jag med en kopp hallonte bredvid mig, och de första klunkarna är underbara. Måste vara så det känns att vara rökare! Det är ju iallafall tur att jag har ett så pass "nyttigt" beroende ;)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet med bilen. Ska träffa Johanna och Sofia hemma hos J :) Är smått nervös för att ta den lilla bilen, jag tycker inte om den! Ingen servo, vilket betyder att det finns en relativt överhängande risk att man kör ut på fel väghalva.. haha. Men min största skräck ligger i att den ibland får för sig att man inte ska kunna vrida om startnyckeln! Tänk om man råkar få motorstopp i en korsning och inte lyckas starta om bilen? Troligtvis klarar jag mig utan både nyckelproblem och motorstopp, men man vet ju aldrig..

PORTRÄTT

Var precis nere och hämtade mitt körkort! :) Det är lite förrymd brottsling-varning över bilden, men jag är ju van vid det när det gäller mina ID-handlingar. På mitt pass finns en bild föreställande Ewelina á la terrorist och på mitt ID-kort finns en dödsallvarlig version av mig själv (typ; här går ingen säker, se till att låsa om er och era barn om kvällarna). Bilden på körkortet går definitivt åt det fredligare hållet, men känns ändå lite som den-glade-mördaren-lyckades-precis-rymma-från-fängelset.
Eller mördare kanske är att ta i. Snarare muntra-snattaren-slipper-ur-cellen.

KÖRKORT

Nämen, vad må detta vara? Vad annars om inte ett godkänt förarprov! Har äntligen körkort, känns så himla bra :D Klarade på första försöket, vilket var min stora skräck att jag inte skulle göra. Körde upp vid tio i förmiddags, men har knappt hunnit fatta ännu att jag faktiskt har körkort! Men detta kommer jag väl snart kännas vid om mina föräldrar börjar utnyttja mig som skjuts/hämtning åt mina syskon.. ;)

NARNIA

Fick äntligen datorn igår, de hade bytt ut den mot en ny :) Så nu hoppas jag att denna inte kommer krångla!

Kom precis hem från SF, såg Narnia med Emma och Johanna. Den var bra, bättre än de förra :) Trots att jag var/är sjuk, är fortfarande väldigt förkyld och jag hade 38.6 graders feber när jag åkte hemifrån.. Men nu känns det bättre! ;D

Var förresten på vägverket igår och gjorde teoritestet. Fick 64/65! Så himla skönt, nu gäller det bara att klara uppkörningen med..

SISTA TERMINEN

Idag började skolan igen, sista terminen. Förstår inte hur tiden kan gå så fort! Ska bli väldigt kul att ta studenten, men samtidigt har jag ingen aning om vad jag ska göra sedan så ångesten börjar redan byggas upp..

Dagens körlektion gick bra för en gångs skull, som tur är. Har körlektion varenda dag denna veckan (inte i helgen såklart), nu börjar det närma sig :)

Såg precis ett nytt avsnitt av Californication! Fjärde säsongen började sändas i USA igår, vilket betyder att jag kunde se det online idag.. Underbart ;D


Mitt nya måndagsnöje ett tag framöver <3

HEJ

Skickat in datorn för reparation/replacement. Hämtat paket med diverse onödiga grejer jag köpte för presentkortet jag vann. Haft ännu en körlektion, vilken gick pissdåligt på grund av extrem brist på koncentration från min sida. Hade allmänt svårt att tolka skyltar samt körde nästan på en rondell. Temperaturen är på gränsen till feber och jag är omringad av pappersnäsdukar, nässpray och temuggar. 

Men annars är det bra! 

RSS 2.0