HOW ABOUT ANOTHER TATTOO?

Jag är väldigt sugen på att skaffa en till tatuering! Den här gången vill jag ha den på handleden (och kanske en bit upp på armen). Jag har länge velat göra ett par små fåglar där, men har ändå velat ha något mer. Nu funderar jag på att göra en fjäder med 6 st småfåglar runt om :) Jag vill att fjädern ska vara väldigt "lätt", inte så tjock liksom.

Jag kan absolut inte rita, så min skiss är inte riktigt så som jag vill ha den haha. Och det var verkligen inte lätt att försöka överföra skissen till min arm, då jag dessutom var tvungen att använda vänster hand! Blev rätt fult, haha. Men det är ju bara för att testa placeringen :)

Vad tror ni om detta? Jag vill endast ha hundra procent ärliga kommentarer, även om de skulle vara negativa!

(Observera att jag är fullt medveten om mina bristande målartalanger.)

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN

Fredagen den 10 juni 2011 tog jag studenten från estetiska programmet, inriktning musik, på Per Brahegymnasiet. Efter 12 år slutade jag skolan, skiljdes från min underbara klass och jag har ännu inte gråtit. Tror jag är i något slags chocktillstånd. Det kom för mycket vatten från himlen för att jag skulle fatta att det egentligen borde rinna ur mina ögonvrår. Men trots regnigt väder var dagen fantastiskt rolig och bra på alla sätt!
ES3d, jag kommer sakna er big time <3
RSS 2.0