BOND IN CONCERT

Nu är det dags att boka biljetter till vårt (musiktreorna på PB) slutprojekt, "Bond in concert"! Missa inte detta, det kommer bli super :D

Detta storartade evenemang kommer ta plats på Jönköpings Teater;

Tors 5 maj kl. 19.00
Fre 6 maj kl. 19.00
Lör 7 maj kl. 16.00 + 19.00
Sön 8 maj kl. 16.00

Kostnaden är 150 kr för vuxna, 80 kr för ungdomar (under 20 år).
Biljetterna beställs på www.programbolaget.seLÄNGTAN

Jag är så sjukt trött på allt. Vill ha sommar.

VISDOMSTAND

Har idag tagit bort min övre, högra visdomstand. Väldigt spännande! Var skitnervös innan, inte för att det skulle göra ont, men inför själva upplevelsen. Det var dock inte så farligt. Gjorde inte alls ont, det värsta var typ att vara bedövad! Man kände ju att han drog och slet och det knakade lite, men jag överlevde :)
 
Nu har bedövningen nästan släppt, men jag har dock sjukt ont i min käke efter att ha bitit på en gasbinda i 2,5 h (dock ej samma..). Dessutom är jag väldigt hungrig! Har varit det sedan typ ett, men då ville jag inte äta för "jag ville ju inte smutsa ned tänderna innan jag skulle till tandläkaren". Tänkte ju inte på att jag inte skulle kunna äta efteråt.. Ibland är jag oroväckande intelligent.

OINSPIRERAD

Opepp idag. Borde plugga, men har en känsla av att det inte kommer hända!

Ska dra ut en visdomstand imorgon :O Lite nervös, haha. Inte rädd att det ska göra ont, men det är nog obehagligt för man lär ju känna att de drar och sliter.. Men det ska nog gå bra. Kanske.

Och förresten så är jag med i OLW's smaktävling! Rösta gärna :) 
http://mysmatchen.se/bidrag/medelhavets-solchips 

STUDENTMÖSSA, CHECK

Hämtade min studentmössa idag! :D Nu närmar det sig.RSS 2.0