LONG TIME, NO SEE

Jag är sämst på att blogga osv, osv.

En del har hänt sedan sist, men inte överdrivet mycket. Eller jo. Men tar kanske inte upp allt här.. ;) Jag fick iallafall ett tillfälligt jobb på arbetsförmedlingen, vilket var fett. Trevliga arbetskamrater och det var ju inte helt fel när lönen kom i fredags (har äntligen råd att leva lite, utan att behöva välja bort alltför mycket!). Men när tiden på AF var över hade jag inget att göra fram tills i torsdags & fredags då jag hoppade in som vikarie på förskolan där jag sommarjobbat tidigare. Ska från och med nu vara springvikarie där, plus att jag ska städa hela stället 5 kvällar i veckan! Inte världens roligaste kanske, men ändå skönt att ha nåt :)

Johanna K, förrädaren som flyttat till Gotland, var förresten här och hälsade på i veckan! Vi sågs så mycket vi kunde samt såg Breaking Dawn (som förövrigt var tusen gånger bättre än de två senaste filmerna i serien). Kändes konstigt att ses, för att det kändes helt vanligt! Inte som om det var 3 månader (?) sen sist.. Och det kändes inte heller sorgligt att säga hej då, vilket var skönt. Vi ses ju snart igen!

Inte alla som var såhär snygga 7an-9an. Ack.Sedan började vi gymnasiet och förbättrade vår klädstil..


Som tur är blev vi lite snyggare med åren (tror jag iallafall, eh), men sådana bilder är inte lika roligt att lägga upp. Därför är här en bild från i våras när vi åkte till Polen med klassen. Här har vi precis flyttat in i vårt väldigt fina rum och Johanna läser i sängen. (Lägg märke till spetsgardinerna. Polackerna verkade ha en förkärlek för sådan inredning.) Man ser ju vem som bäddar bäst..


Sist men inte minst ger jag er lite bilder från vår tid i lumpen.


RSS 2.0