TREMBLING

Hemkommen från gymmet. Är helt darrig.

RUN FORREST, RUN

Igår sa jag och Johanna att vi eventuellt skulle åka upp till A6 en sväng. Vaknade sent imorse, såg att jag fått ett sms från Johanna som sa att hon kunde hämta mig en knapp timme senare! Jag flög upp ur sängen och stressade som aldrig förr. Jag är sämst på att bli klar fort..

Jag hade verkligen behövt köpa något att ha på mig på hennes fest på fredag, men hittade inget sånt. Köpte en tröja som jag eventuellt kan ha, men jag vet inte. Ska nog ha den på torsdag när jag ska på möte på arbetsförmedlingen iallafall.. Köpte även ett par nya träningsbyxor, vilket jag verkligen behövde! Sist jag var på gymmet svettades jag som en gris, som vanligt, och upptäckte att jag hade världens svettrand i rumpan på mina kära bomullsbyxor.. Haha! Köpte därför ett par i ett material som jag iallafall tror är bättre ;) Och jag passade även på att visa rumpan för hela Intersport när provrumsdörren svängde upp mitt under provningen.

Är fortfarande lite sjuk, näsan täpper till ibland och halsen mår sådär, så jag hade inte tänkt träna än på ett litet tag. Men när jag provade mina nya byxor då jag kommit hem kunde jag inte låta bli! Jag var tvungen att ge mig ut och springa en runda. Det är konstigt hur mycket mer vältränad man känner sig så fort man ser sig själv i träningskläder? Dock försvinner den illusionen lika snabbt som den kommit när man väl ger sig ut..

UNTITLED

Gaah, vad jag är rastlös. Att vara arbetslös och småsjuk är ingen bra kombination. Nu när jag inte har haft något att göra har jag verkligen fått motivation att träna, men så lyckas jag självklart bli sjuk! Känns tungt då, särskilt när det sitter i halsen (har hört att det är bäst att hålla sig borta från träning då..?)

Har spenderat dagen med att leta/söka massa jobb, man kan ju alltid hoppas att någon nappar.. Om någon snäll arbetsgivare läser detta vill jag bara meddela att jag är beredd att ta (i princip) vilket jobb som helst! ;)

ÅH

Det tar emot att erkänna. Men jag vill verkligen ha en sådan här.
Det är nästan lite jobbigt.


[Edit, lite senare]
Har precis beställt en! Beställde en svart åt mig och en rosa till Johanna G (som ju var tvungen att köpa en hon med ;D). Det dumma är bara den ca 2 veckor långa leveranstiden, ingen är otåligare än jag..
Och tack så väldigt mycket till mina kusiner, för bidraget! ;) 

TRADERA

Jag vet. Jag är sämst på att blogga.

Har nu lagt upp min första annons på Tradera.. Haha! Dock tvivlar jag på att det blir sålt på grund av utropspriset, men jag förlorar ju bara 3 kr isåfall, så det är ju värt att testa :)

http://www.tradera.com/6-ST-EXPANSIONSPAKET-PRYLPAKET-JULPAKET-The-Sims-2-PC--auktion_301109_139089984

Kände att det inte är någon mening för mig att ha kvar massa expansioner till Sims 2, så försöker nu istället sälja dem! Feel free att buda om ni vill ;)

RSS 2.0