P.S. I LOVE YOU TOO


Astrid:
 Jag ska pussa ihjäl dig!
Jag: Men då dör jag ju?
Astrid: Men, jag älskar dig för mycket.PLANS

Har idag beställt 3 klänningar och 3 par klackskor, har lite panik inför ett kommande bröllop! Har en svart klänning som är fin, men den färgen kanske inte är så accepterad på just bröllop.. I värsta fall har jag den och en färgad kuvertväska eller liknande, men jag hoppas verkligen att något av det jag beställt passar!

Har även börjat tagga ny tattoo igen. Blir nog den jag funderade på här, är ju fortfarande sugen på den! Fjädrar och småfåglar är ju sjukt snyggt.

SUNDAY PICNIC

Fick för mig att dra ut syster yster på en liten picknick i skogen idag.
Osminkad och frääääsch
VARFÖR

Kul att jag är bäst på att vända på dygnet. Verkligen.

Och förresten, finns det i engelskan inget ord för "dygn", eller är jag bara efterbliven?

MYSMIDDAG

Ännu en bra kväll med tjejerna igår! God middag, kräftsoppa med vitlöksbröd, film och självklart massa djupa diskussioner.

BONGO BAR

Blev en onsdagssväng till Bongo med girlsen igår. Johanna K är hemma en sväng innan hon åker tillbaka till hålan Gotland igen, vilket ju var tvunget att firas! Trevlig kväll med goda drinkar och massa prat :)

WHAT ARE THE ODDS

Lite då och då (eller snarare väldigt sällan), lägger jag upp videos på youtube där jag sjunger och spelar gitarr. I april lade jag upp en cover på Gregory Alan Isakov's "If I go, I'm going" och när jag idag kollade min inkorg på youtube (vilken även det sker väldigt sällan, med tanke på att aktiviteten där är minimal) hade jag fått ett meddelande angående den.

Det är ju alltid roligt att få positiv respons på det man gör, men jag kan väl bara säga som så att jag blev en smula chockad...

"I just wanted to tell you that I think you've done a wonderful and creative job on covering If I Go, I'm Goin. I typed in the title a while ago in a you tube search and found dozens of version of this tune. Not to say anything bad about the other versions but, I really enjoyed yours. If I Go, I'm Goin is a song I started writing about a house in the Mojave desert in southern California about 3 years ago. I ended up bringing it to a festival and Gregory and I finished it as a co/write. Gregory and I write songs together all the time and this is by far one of our favorite co/writes. Thank you for doing such a nice job on an old song of ours.
I hope you have a good Christmas
Cheers
J Wagner"


Utan att överdriva kan jag ju säga att det gjorde min dag när jag fick en sådan kommentar av LÅTSKRIVAREN. Jag menar, vilka är oddsen att personen som faktiskt skrivit denna låt söker efter den på youtube, hittar min cover bland massa andra, tycker om den och talar om det? Det är ganska insane, om jag får säga det själv.

CHRISTMAS IN ARREARS

Jag är nog världens sämsta bloggare. Men här får ni lite bilder från min och Astrids julaftonstradition, en väldigt genomtänkt photoshoot i Cornelias rum. (Cornelia brukar också vara med, men iår (Förra året? Är ju lite sent ute.) var hon upptagen med att platta håret eller liknande.)

Julafton at our house.


Juldagen och Astrid tvingas möta den hemska tomten ännu en gång.


Men hon fick ju iallafall en egen mobiltelefon..
RSS 2.0