EXCITED

Är ju ett tag kvar tills jag får hem en liten valp, men jag kan inte låta bli att låta hundtankarna ta upp större delen av min vakna tid! Jag kollar "husdjurstillbehör" (sängar, matskålar, halsband, koppel, hundgodis, you name it), på olika hemsidor i timmar, gör listor i min telefon på saker jag måste köpa, tänka på osv. Jag längtar verkligen, men samtidigt är det lite läskigt! Är ju mycket jobb med en hund, särskilt sålänge den är valp. Rumsrenheten, ensamhetsträning, lära den allmänt hyfs, miljöträna, socialisera den, nattligt gnällande.. Blir inte helt lätt!  
 
En annan sak som kommer bli svår för veliga mig är namnet! Helst ska det ju vara två stavelser och gärna s-ljud i (tydligen lyssnar de till det?). Min mor vill att den ska heta Mr Darcy (kort bara Darcy). Jag vill definitivt ha ett "engelskt" namn, men helst något lite tuffare än Mr Darcy.. Det är ju inte ett dåligt förslag, men det känns ändå inte helt rätt ;)
 
Jag är för tillfället mest inne på Travis eller Jackson. Några andra förslag är Dustin, Maddox och Dexter. Jag kommer aldrig kunna välja! 
Och jag är öppen för andra förslag! :)
 

RUSSKIY TOY

 Jaha, då har man gått och bestämt sig för att bli hundägare! Jag har ju velat skaffa en liten hund i ungefär två år, men har trott att det var något omöjligt sålänge jag bor hemma (och jag har ju inte tänkt flytta riktigt än, för att slippa alltför höga studielån när jag börjar plugga i höst.) Men för ett par dagar sedan sa min kära mor plötsligt att det är okej, så nu kommer det bli en liten en snart! :) En långhårig Russkiy Toy-hane vill jag (vi) ha.
 
Ska åka och hälsa på en kennel på lördag och förhoppningsvis blir det en liten hanvalp i kullen hon har på gång. Föräldrarna är verkligen fina, så hoppas att de har ett bra temprament också :) Och att det som sagt inte bara blir tikar i kullen.. 
 
De fina hundarna från Strättöbäckens kennel, som
förhoppningsvis är föräldrar till min blivande kompanjon! :)
RSS 2.0