THE NAME

Nu är hundens namn 99% säkert, men det blir ingen Travis! Även om det är ett fint namn så kändes det inte passande på just min lille kille.
Så den 14 april blir det istället Dylan som kommer hem till oss! :D

 

MCLIAM'S DRUTTEN

Nu är det nog dags att uppdatera här igen, för igår var vi och hälsade på valparna i Trollhättan! Och inte nog med det, jag tingade även en av de små hanarna som nu ska få komma hem till oss om tre veckor :) 
Från början var vi nog mest inställda på att vi ville ha den ljusare hanen, men när vi väl kom dit var det den mörkare som kändes rätt. Den ljusa var lite mer tillbakadragen och enligt uppfödaren visade han redan lite tykna och dominanta tendenser. Något sånt vill vi ju inte ha, så det fick bli den lille sobelhanen som var framme och nosade på oss hela tiden :) Det känns jättekul och jag can't wait till 14 april! Men det kommer väl gå fort, har fortfarande inte fattat att de redan hunnit bli 5 veckor (var ju alldeles nyss jag gick här och väntade på att de skulle födas!)
 

 
Nu är bara frågan vad han ska få heta! Travis är väl det nuvarande förslaget, men jag kan ändå inte låta bli att fortsätta fundera, han ska ju ändå ha sitt namn väldigt länge ;)
RSS 2.0