RUN FORREST, RUN

Igår sa jag och Johanna att vi eventuellt skulle åka upp till A6 en sväng. Vaknade sent imorse, såg att jag fått ett sms från Johanna som sa att hon kunde hämta mig en knapp timme senare! Jag flög upp ur sängen och stressade som aldrig förr. Jag är sämst på att bli klar fort..

Jag hade verkligen behövt köpa något att ha på mig på hennes fest på fredag, men hittade inget sånt. Köpte en tröja som jag eventuellt kan ha, men jag vet inte. Ska nog ha den på torsdag när jag ska på möte på arbetsförmedlingen iallafall.. Köpte även ett par nya träningsbyxor, vilket jag verkligen behövde! Sist jag var på gymmet svettades jag som en gris, som vanligt, och upptäckte att jag hade världens svettrand i rumpan på mina kära bomullsbyxor.. Haha! Köpte därför ett par i ett material som jag iallafall tror är bättre ;) Och jag passade även på att visa rumpan för hela Intersport när provrumsdörren svängde upp mitt under provningen.

Är fortfarande lite sjuk, näsan täpper till ibland och halsen mår sådär, så jag hade inte tänkt träna än på ett litet tag. Men när jag provade mina nya byxor då jag kommit hem kunde jag inte låta bli! Jag var tvungen att ge mig ut och springa en runda. Det är konstigt hur mycket mer vältränad man känner sig så fort man ser sig själv i träningskläder? Dock försvinner den illusionen lika snabbt som den kommit när man väl ger sig ut..

Trackback
RSS 2.0