VALPAR

Förra torsdagen föddes kullen jag väntat på! Det blev en ganska stor kull, 4 små valpar, men enbart tikar.. Jag började då febrilt försöka intala mig själv att jag lika väl kunde ta en tik, dock utan större framgång. Jag övertygade mig själv ena sekunden, för att i den andra känna att det inte alls var rätt.
Men jag hade ändå tur, för på söndagen föddes en ny kull hos en annan kennel som jag haft lite kontakt med. Där föddes tre små valpar, varav 2 st hanar! :)

Så den 23 mars bär det av till Trollhättan för att hälsa på vad som mycket troligt är valpen som kommer hem till mig i april :)

SHOPPER

Igår var jag i Ullared med Johanna och Emma, vilket var kul som alltid! Shoppade lite smått och gott, men denna gången var jag självklart mest exalterad över husdjursavdelningen.. Nu är det bara två veckor kvar tills jag vet om det blir någon valp i kullen jag väntar på! Annars har jag haft lite kontakt med två andra kennlar som ska få valpar någon vecka senare. Men jag hoppas verkligen på kullen som ska födas 17 februari.. :)
 
Bilbälte, tuggben & regntäcke
 
Bitleksaker & aktiveringsspel
 

Klosax, karda, fästingpenna, bajspåsar, filt & torkduk
 
Säng med vändbar dyna
 
 
RSS 2.0