NY TELEFON

Nu har jag fått min nya telefon :) Har inte hunnit testa den fullkomligt än, men än så länge känns den bra! Lade precis till internet till mitt abonnemang med, valde den billigaste varianten (som också är den sämsta, obviously). Får se hur det fungerar, är det alldeles för dåligt får jag se hur jag gör ;)

FEELING GOOD

Saker känns bra. Jag är glad och jag taggar första körlektionen på tisdag :)

GETTING SERIOUS

Jag har inte en jävla aning om vad jag ska ha som projektarbete.På tisdag måste jag dock ha bestämt mig för vad jag vill göra, samt ha kommit fram till en frågeställning och ett syfte. Inte en chans att det kommer gå. Dessutom måste det ha med musik att göra, vilket inte precis gör det hela lättare!

Jag kommer antagligen hinna slita av allt mitt hår, gråta blod och dö av en eller flera panikattacker innan det blir tisdag.

ES3D

Veckan på Gotland blev väldigt lyckad! Vi åkte på sightseeing både söderut och till Fårö, var på stranden samt gjorde Visby osäkert ;)

Vi badade i kalkbrottet.
Förvirring då vi sökte efter stenen som är formad
som en gubbe. Vi kanske hittade den.


Idag var dock första dagen i skolan efter lovet. Helt sjukt, kändes som att man nyss varit där, att det bara varit en vanlig helg. Sista året nu, vilket är både kul och ångestframkallande!

Förövrigt har jag beställt en ny telefon idag. Jag lämnade in min för att få volymknappen fixad för 3-4 veckor sedan och idag fick jag ett brev där det stod att jag fick byta ut min mobil istället.. Helt spontant valde jag då en Sony Ericsson Xperia x10 mini pro (tur att den inte har ett långt namn) och behöver bara betala mellanskillnaden på ca 1000 kr. Nu hoppas jag verkligen att den är bra!

GOTLAND

Imorgon åker jag och Jens till Johanna på Gotland! Eventuellt hänger Emma fortfarande med, men hon har blivit sjuk så troligtvis avbokas hennes biljett.. Väldigt tråkigt, blir inte samma sak utan henne! Men vi andra får försöka ha kul ändå och jag tror det finns en stor chans att vi lyckas ;D

L.W

Du är bättre än du vet
mycket större än du vet
Men det klär dig att du tvivlar på din duglighet
det gör man där vi kommer ifrån

POSSIBLY THURSDAY

Idag (eller igår, börjar bli sent nu) kom jag hem från ännu en vecka i stugan. Jag gillar att vara där, även om det kan vara ganska händelselöst. Men vi gick på marknad, plockade kantareller och blåbär samt att jag och min moder skrattade halvt ihjäl oss då och då bland annat på grund av min systers kommentarer/ordval/frågor/you-name-it ;D Jag visade också prov på att besitta en ytterst observant hjärna då jag var oövervinnerlig på Memory! Två av tre gånger fick jag fler par än mina tre medspelare fick tillsammans. Bara så ni vet.

Jag och mamma inhandlade även ett par gummistövlar var. Jag upptäckte till min förvåning att det var ett av de bästa köp jag gjort på länge! Jag köpte dem för att jag skulle kunna gå i skogen (främst i stugan då) utan att behöva förstöra vita converse eller liknande. Men jag har upptäckt att stövlar är underbara att ha i skogen även när det är torrt! Man slipper oroa sig för all smuts och alla djur/spindelnät/oväntade-hålor-i-mossan.

***
Nu ska jag se ett nytt avsnitt av min relativt nyupptäckta serie "Californication". Hittade den av "misstag" när jag slötittade på tv, tror dock det var sista avsnittet av (hittills) sista säsongen jag såg.. Känns bra, haha. Men det är en bra serie och den blir inte sämre av att huvudpersonen (spelad av David Duchovny) enligt min mening är insanely hot. Han är dock en sisådär 50 år, men ni kanske känner mig.. hahaha!
Tror dock han gör sig ännu bättre på film
än på bild. Hans röst är helt okej alltså.

PEACEMAKER

Jag är i full gång med att planera min andra tatuering :) Jag tror att det kommer bli den på bilden, en pistol och blomma. Jag vill dock ha synpunkter på den (är inte överdrivet många som läser min blogg, men ändå haha)! Är storleken och placeringen bra? Är motivet bra? Ska jag ha färg eller lägga till något?
Jag vill ha hundra procent ärlighet, tack.
 
För att undvika missförstånd; detta är inte en äkta tatuering ;)
RSS 2.0