EXCITED

Är ju ett tag kvar tills jag får hem en liten valp, men jag kan inte låta bli att låta hundtankarna ta upp större delen av min vakna tid! Jag kollar "husdjurstillbehör" (sängar, matskålar, halsband, koppel, hundgodis, you name it), på olika hemsidor i timmar, gör listor i min telefon på saker jag måste köpa, tänka på osv. Jag längtar verkligen, men samtidigt är det lite läskigt! Är ju mycket jobb med en hund, särskilt sålänge den är valp. Rumsrenheten, ensamhetsträning, lära den allmänt hyfs, miljöträna, socialisera den, nattligt gnällande.. Blir inte helt lätt!  
 
En annan sak som kommer bli svår för veliga mig är namnet! Helst ska det ju vara två stavelser och gärna s-ljud i (tydligen lyssnar de till det?). Min mor vill att den ska heta Mr Darcy (kort bara Darcy). Jag vill definitivt ha ett "engelskt" namn, men helst något lite tuffare än Mr Darcy.. Det är ju inte ett dåligt förslag, men det känns ändå inte helt rätt ;)
 
Jag är för tillfället mest inne på Travis eller Jackson. Några andra förslag är Dustin, Maddox och Dexter. Jag kommer aldrig kunna välja! 
Och jag är öppen för andra förslag! :)
 


Kommentarer
Magnus

Hade jag varit du hade jag döpt han till Charlie!


Svar: Charlie är fint! Hade säkert döpt honom till det om det varit för 3 år sedan, men det namnet har blivit alldeles för vanligt nu.. ;)
Ewelina

2013-01-09 @ 13:26:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0